Edel Collecties is op zoek naar...

Nieuwe enthousiaste collega(s) voor ons Logistieke Dream Team: samen bouwen aan efficiëntie en succes!

  • Bunschoten-Spakenburg
  • Vanaf 24 uur tot 40 uur (en verder flexibel in te vullen) 

Wil je lekker dichtbij huis werken? En ook nog eens genieten van perfecte voorwaarden? Dan kunnen wij jou de beste werkplek bieden!

Zéér geschikt voor studenten met een tussenjaar, marktverlaters of herintreders

Edel Collecties, in Nederland gevestigd aan de Einsteinweg 5 in Bunschoten, behoort tot de grootste postorderbedrijven op het gebied van postzegel- en muntproducten in Europa.

Edel Collecties voert een groot assortiment aan postzegel- en muntverzamelingen. In Europa is Edel Collecties exclusief vertegenwoordiger van verzamelingen van diverse organisaties en bedrijven. Meest bekend zijn die van de Koningshuizen en bijvoorbeeld beroemde merken als Harry Potter, Game of Thrones, Lord of the Rings, DC Fandom, Batman, etc. etc. Edel Collecties levert jaarlijks honderdduizenden pakketten en poststukken aan zo’n 300.000 verzamelaars in Europa. De vraag naar onze collecties neemt steeds meer toe. Daarom zoeken wij tijdelijk uitbreiding van ons team.

Wij bieden:

  • een mooi uurtarief
  • flexibele werktijden
  • interessant en veelzijdig werk
  • een gezellige werksfeer
  • vrijmibo’s en sfeervolle events
  • Jong en oud werken met plezier bij Edel Collecties. Er is plaats voor iedereen, met of zonder diploma. Wel vragen we inzet en betrokkenheid in ons Dream Team!

"Na vijf geweldige jaren neem ik een nieuwe uitdaging aan. Mijn tijd hier was gevuld met persoonlijke groei, werkplezier en teamwork. Ik raad mijn opvolgers ten zeerste aan om deel uit te maken van dit fantastische bedrijf, waar toewijding en plezier hand in hand gaan."
     - Dalya Ayoob

Op zoek naar interessant werk en ook nog eens heel dicht bij huis?
App of e-mail dan direct!

Wouter De Boer
Mobiel: 06-12900537
E-mail: wouterdeboer@edelcollecties.com

Einsteinweg 5, 3752 LW Bunschoten