De Slag om de Schelde is de Nederlandse oorlogsfilm uit 2020. In de film staat de Slag om de Schelde centraal. In 2020 was het 75 jaar geleden dat de oorlog eindigde en de film moest het herdenkingsjaar afsluiten. Eén van de hoogtepunten van de Nationale Herdenking was ook de uitgifte van de Exclusief Verzilverde Herdenkingsuitgifte “De Slag om de Schelde 1944”. Ook deze uitgifte werd door de bijzondere omstandigheden uitgesteld.
Goed nieuws! Zowel de film als de Herdenkingsuitgifte worden nu alsnog gereleased!De Exclusief Verzilverde Herdenkingsuitgifte kunt u daarom alleen vandaag met € 10,- korting reserveren.

1 van 500 exemplaren met korting van € 49,95 voor slechts € 39,95 !!

Nationale Herdenking Tweede Wereldoorlog

"De Slag om de Schelde 1944"

Het historische bezit aan 'de vergeten' slag

Nú luxe verpakt in de Munt-Capsule én met de Munt-Standaard!

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

De Exclusief Verzilverde Herdenkingsuitgifte:

“De Slag om de Schelde 1944”

Nu luxe verpakt in de Munt-Capsule en met de Munt-Standaard!

1 van 500 kunt u alleen vandaag met € 10,- korting reserveren van € 49,95 voor slechts € 39,95 (inclusief verzendkosten)

Let op. Deze actie is tijdelijk geldig en zo lang de voorraad strekt. Op = op! 

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Operatie Market Garden Veteranen ontvangen het postzegelvel '75 jaar Slag om Arnhem'

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA v.