De Verzilverde Replica van de “Oorlogspostzegel” van Oekraïne Winkelprijs:
€ 39,95 GRATIS!
Voor u nu 100% gratis wanneer u nu besluit automatisch te betalen. Dank!

Het afgeven van een doorlopende machtiging biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is wel het gemak. U geeft toestemming en hebt daarna geen omkijken meer naar het betalen van uw rekening. Op die manier kunt u nooit een rekening vergeten en hoeft u dus ook niet bang te zijn voor extra kosten. Daarnaast is automatisch betalen de veiligste vorm van betalen die er bestaat. U kunt nooit een verkeerd bedrag over‐ maken of geld overmaken naar een verkeerd rekeningnummer.

Bovendien bespaart u iedere keer de bankkosten. Dat kan periodiek flink in uw voordeel oplopen. Vooral in deze tijd een zéér aantrekkelijke manier van voordelig betalen. Heel veel mensen stappen daarom over op automatische incasso.
Doet u mee? Dan ontvangt u ook het waardevolle cadeau t.w.v. € 39,95 helemaal gratis!


Als u nu besluit automatisch te betalen ontvangt u het veelgevraagde cadeau t.w.v. € 39,95 geheel gratis: De verzilverde uitgifte van de  “Oorlogspostzegel” van Oekraïne. U ontvangt deze historische uitgifte in de luxe verpakking, de capsule en met de albumbladen.

Metaal: verzilverd met massief zilver • Afmeting: 23 x 26 mm 
Kwaliteit: Proof • Oplage: 3.000 stuks

Hoe gaat het in z’n werk:

  • U vraagt middels de bijgesloten bestelbon (of via het formulier op de website: edelcollecties.nl) uw 100% gratis cadeau aan
  • U ontvangt het cadeau thuis, en tegelijk ook het SEPA Machtigings formulier
  • U vult het formulier thuis in, en stuurt deze zonder postzegel terug in de, met het cadeau, meegestuurde retour-envelop
  • Uw incasso loopt nu, en tegelijk geniet u van veel voordeel – direct gunstig voor uw portemonnee
  • U kunt de automatische machtiging altijd weer onderbreken op elk door u gekozen moment. U heeft zelf de regie.

Vraag hier uw Verzilverde Replica van de “Oorlogspostzegel” van Oekraïne gratis aan: