Exclusief voor de leden van Ons Koningshuis:

Prinses Amalia heeft haar officiële debuut gemaakt op Prinsjesdag. Ter gelegenheid van deze historische gebeurtenis, is nu het officiële Postzegelvel “Het Prinsjesdag Debuut van de Prinses van Oranje 2022” uitgegeven.

Het Officiële Postzegelvel met 8 postzegels is in Luxe Postfrisse uitvoering (Hoogste Kwaliteit) en bevat de nieuwste officiële Koninklijke Foto’s van de Prinses van Oranje tijdens haar debuut op Prinsjesdag 2022.

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Het Allereerste en Officiële “Prinsjesdag Debuut 2022” Postzegelvel van Prinses Amalia – mét de nieuwste Postzegels van de Prinses van Oranje!

Tijdelijk van € 8,50

voor slechts € 3,50 !!

Inclusief verzendkosten
Bestel hier en ontvang direct € 5,- korting (actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op!)

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Gefeliciteerd, door uw inschrijving gaat u nu geheel vrijblijvend én extra voordelig verder verzamelen:

U maakt nu uw “Koningin Máxima in de USA 2022” Compleet!

De door u gereserveerde Kennismakingsuitgifte met korting is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie en dient als uw inschrijving voor de collectie. Als service ontvangt u nu ook geheel vrijblijvend, én met extra korting, de volgende uitgiften in de collectie (zie de aan u toegekende uitgiften hierboven). U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. U krijgt de collectie gegarandeerd compleet. 

Dit is géén abonnement. Tussentijds uw collectie beëindigen kan daarom áltijd. U verzamelt namelijk verstandig, dus geheel vrijblijvend en volledig naar uw eigen wensen.

U bent natuurlijk niets verplicht. Wilt u enkel de Kennismakingsuitgifte met korting ontvangen? Dat kan gerust. Wilt u zich dan nu uitschrijven door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com

Vermeld in het onderwerp: Uitschrijven Collectie (en uw postcode en huisnummer). 

 Voor het overige wensen wij u nog een fijne verzameltijd. Bedankt!