Zoekt u een leuke bezigheid?

Ga dan Postzegel "Puzzelen”!

Heel veel mensen doen het nu en zijn dolenthousiast. Los de “puzzel” op: sorteer de postzegels en berg ze alle 100 op in het album. Bestel nu de nieuwste de Meest Beroemde Schilderijen Postzegel “Puzzel” met maar liefst 100 van de mooiste Kunst Postzegels uit de hele wereld.

Bestel de Meest Beroemde Schilderijen Postzegel “Puzzel” hier en ontvang direct een mooie korting van € 10,- !

Tijdelijk van € 19,95 voor slechts € 9,95 !

De beschikbare – nieuwe – voorraad van 250 complete De Meest Beroemde Schilderijen Postzegel “Kunst” wordt vanaf nu aangeboden. Op = Op!

U ontvangt:
1. De Meest Beroemde Schilderijen Postzegel “Puzzel” met 100 postzegels met de mooiste Kunst postzegels
2. Het opbergalbum
3. De eerste 150 bestellers ontvangen de gratis Puzzel Pincet!

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Bestel hier uw

De Meest Beroemde Schilderijen Postzegel “Puzzel”

Tijdelijk van € 19,95 voor € 9,95

(inclusief verzendkosten)
(Let op! Actie is kort geldig, op = op)

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T,

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN GEENEN

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA DE VRIES