Zoekt u een leuke bezigheid?
Ga dan Postzegel "Puzzelen” !
Heel veel mensen doen het nu en zijn dolenthousiast. Los de “puzzel” op: sorteer de postzegels en berg ze alle 100 op in het album. Bestel nu de nieuwste Bloemen Postzegel “Puzzel” met maar liefst 100 van de mooiste Bloemen Postzegels uit de hele wereld.
Bestel de Bloemen Postzegel "Puzzel” hier en ontvang direct een mooie korting van € 10,- !
De beschikbare – nieuwe – voorraad van 250 complete Bloemen Postzegel “Puzzels” wordt vanaf nu aangeboden. Op = Op! U ontvangt:
1. De Bloemen Postzegel “Puzzel” met 100 postzegels met de mooiste bloemen postzegels
2. Het opbergalbum
3. De eerste 150 bestellers ontvangen de gratis Puzzel Pincet!
Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.
Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com. Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:
Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften