*NIEUW* NOG NOOIT EERDER AANGEBODEN - SPECIAAL VOOR DE 18E VERJAARDAG VAN PRINSES AMALIA MET € 20,- KORTING! *HISTORISCHE PRIMEUR*

Persoonlijke uitnodiging voor u!
Op 7 december viert Prinses Catharina-Amalia haar 18e verjaardag. Vanaf die dag kan zij haar vader opvolgen als de vierde Koningin der Nederlanden. Ter gelegenheid van deze zéér Historische Gebeurtenis voor Nederland is De Nationale Herdenkingsmunt “De Prinses Van Oranje 18 Jaar” uitgegeven. U wordt nu als éérste uitgenodigd, om als éérste met maar liefst € 20,- korting te reserveren!

De prachtige Herdenkingsmunt is in PROOF uitvoering (Hoogste Verzamelkwaliteit) uitgegeven en Exclusief Verzilverd geslagen.
Voor de gelegenheid bevat de Nationale Herdenkingsmunt het nieuwste Staatsieportret van de Prinses van Oranje in de nieuwe “Microdot” techniek

Historische Primeur: Nog nooit eerder verscheen er een Nationale Herdenkingsmunt voor de 18e verjaardag van de Prinses van Oranje, daarom zeer grote vraag verwacht: bestel op tijd en laat u verrassen door de mooie munt met de nieuwe “Microdot” techniek!

De állereerste en Officiële “De Prinses Van Oranje 18 Jaar” Herdenkingsmunt (Exclusief Verzilverd) mét het nieuwste Staatsieportret van Prinses Catharina-Amalia in de nieuwste “Microdot” techniek!

Tijdelijk van € 39,95 voor slechts € 19,95

Inclusief verzendkosten en tijdelijk met de Gratis Munt-Accessoires

Bestel hier en ontvang direct € 20,- korting (actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op!)

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.