Prinses Amalia wordt 18 Jaar! Vanaf die dag is zij troongerechtigd, en kan zij de volgende Koningin der Nederlanden worden.
Ter gelegenheid van deze historische gebeurtenis is voor het eerst in de geschiedenis het Officiële Prinses Amalia 18 Jaar “Koninklijk Dubbelportret” Postzegelvel uitgegeven. De Vorstelijke Postzegeluitgifte is in Luxe Postfrisse uitvoering (Hoogste Kwaliteit) en bevat de 8 Koninklijke Dubbelportretten van de Prinses van Oranje met alle Vorsten van Nederland. Nog nooit eerder zo uitgegeven en alleen VANDAAG MET KORTING voor u beschikbaar!

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Het Allereerste en Officiële “Dubbelportret” Postzegelvel van Prinses Amalia – voor het eerst in de geschiedenis samen mét alle Vorsten van Nederland – zéér uniek!

Alléén VANDAAG van € 9,50 voor slechts € 6,50

De eerste 250 bestellers ontvangen de GRATIS
Stamboom van Oranje t.w.v. € 7,50 !!

Inclusief verzendkosten

Bestel hier en ontvang alleen vandaag
€ 3,- korting + kans op het gratis kado (actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op!)

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften