parallax

The King of Rock ‘n Roll

Het Officiële Cadeau

De Gratis en Officiële “The King Lives!” Eerste-Dag-Envelop t.g.v. zijn 45e Herdenkingsdag

Gratis Officiële “The King Lives!” Eerste-Dag-Envelop

De wereld herdenkt Elvis Presley op zijn 45e sterfdag. De officiële “The King Lives” Eerste-Dag-Envelop is een waardig, kostbaar én blijvend aandenken aan deze historische herdenking.

5000 “The King Lives!” Eerste-Dag-Enveloppen, wereldwijd, alleen vandaag GRATIS ter kennismaking met de collectie

De totale oplage van de “The King Lives!” Eerste-Dag-Enveloppen is vastgesteld op 25.000 wereldwijd. Ter promotie van de hobby mogen wij 5000 enveloppen gratis weggeven. De overige 24.500 uitgiften worden aangeboden voor € 4,95 per stuk. Pak dus vandaag deze unieke én eenmalige kans. Wij vragen enkel een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van slechts € 3,95. Dat zult u begrijpen, de aanbieding is spectaculair genoeg.

Collectie-informatie

Met de reservering van de gratis “The King Lives!” Eerste-Dag-Envelop maakt u ook nog eens extra voordelig kennis met de Internationale Elvis Presley Postzegelcollectie. Deze indrukwekkende collectie bestaat uit alle 20 officiële Elvis Presley Eerste-Dag-Enveloppen die voor zijn 45e sterfdag zijn uitgegeven. Een zending bestaat uit 4 enveloppen, dus u ontvangt in totaal 5 zendingen. Bij de derde zending ontvangt u het gratis verzamelalbum t.w.v. € 19,95. De toezending van de volgende zendingen is geheel vrijblijvend, vanzelfsprekend kunt u opzeggen wanneer u dat zelf wilt. U ontvangt de volgende zendingen met € 10,- extra korting van € 29,95 voor slechts € 19,95. De collectie stopt automatisch na het ontvangen van de laatste zending.

De toewijzing vindt strikt plaats op volgorde van binnenkomst van de reserveringen. Hoe eerder u reageert, hoe eerder u een gratis uitgifte krijgt toegewezen. Reserveer daarom vandaag!

  •  Officiële “The King Lives!” Eerste-Dag-Envelop t.g.v Elvis’ 45e Herdenkingsdag
  • Oplage: 25.000 wereldwijd, waaronder 500 Officiële Geschenken
  • Land van uitgifte: Internationaal
  • Inclusief het “Elvis Presley” Postzegelboek met plaats voor alle 20 enveloppen

Reserveer op tijd i.v.m. extreem grote vraag

Exclusief € 2,95 verzendkosten

Actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA v.

Onze partners: