parallax

De Nationale Bevrijdings postzegeluitgifte 2023

Jaarthema: “Leven met Oorlog”

Gratis "VRIJHEID"
Eerste-Dag-Envelop 2023

Op 5 mei vieren we de bevrijding van Nederland in 1945 en dat we sindsdien in vrijheid leven. Ook staan we die dag stil bij de waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. De indrukwekkende “VRIJHEID” Eerste-Dag-Envelop 2023 is een waardig, kostbaar én blijvend aandenken aan deze gemeenschappelijke geschiedenis.

1.000 “VRIJHEID” Eerste-Dag-Enveloppen 2023 alleen vandaag GRATIS ter kennismaking
met de collectie

De totale oplage van de “VRIJHEID” Eerste-Dag-Envelop 2023 is vastgesteld op 10.000 voor het gehele Koninkrijk der Nederlanden. Ter promotie van de hobby mogen wij 1000 enveloppen gratis weggeven. De overige 9.000 uitgiften worden aangeboden voor € 4,95 per stuk. Pak dus vandaag deze unieke én eenmalige kans. Wij vragen enkel een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van slechts € 3,95. Dat zult u begrijpen, de aanbieding is spectaculair genoeg.

Collectie-informatie

Met de reservering van de gratis “VRIJHEID” Eerste-Dag-Envelop 2023 maakt u ook nog eens extra voordelig kennis met de Nationale Bevrijdingscollectie 2023. Deze indrukwekkende collectie bestaat uit de volgende 4 officiële collectors-packs (een collectors-pack bevat de verzilverde Herdenkingsuitgifte én de Eerste-Dag-Envelop): Bevrijding 1945 – D-day 1944 – Schelde 1944 – Arnhem 1944. Bij het derde collectors-pack ontvangt u het gratis verzamelalbum t.w.v. € 19,95. De toezending van de volgende collectors-packs is geheel vrijblijvend, vanzelfsprekend kunt u opzeggen wanneer u dat zelf wilt. U ontvangt de volgende collectors-packs met € 10,- extra korting van € 34,95 voor slechts € 24,95. De collectie stopt automatisch na het ontvangen van het laatste collectors-pack.

De toewijzing vindt strikt plaats op volgorde van binnenkomst van de reserveringen. Hoe eerder u reageert, hoe eerder u een gratis uitgifte krijgt toegewezen. Reserveer daarom vandaag!

  • Officiële “VRIJHEID” Eerste-Dag-Envelop 2023 t.g.v. Bevrijdingsdag 2023
  • Oplage: 10.000 voor het gehele koninkrijk der Nederlanden, waaronder 1.000 Nationale Geschenken
  • Land van uitgifte: Koninkrijk der Nederlanden
  • Inclusief het “Bevrijdingscollectie 2023” Postzegelboek met plaats voor alle collectors-packs

Reserveer op tijd i.v.m. extreem grote vraag

Exclusief € 2,95 verzendkosten

Actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA v.

Onze partners: