Exclusief voor de leden van Ons Koningshuis:

Historisch !! Hartelijk welkom op de Kortingspagina van het officiële ‘Tiara Debuut Postzegelvel’ van de Prinses van Oranje 
met de allereerste postzegels van de prinses met Tiara ooit!!

U kunt nu als eerste het officiële Postzegelvel met de allereerste postzegels van de Prinses van Oranje mét Tiara ooit bemachtigen. 

Vanwege het officiële debuut van Prinses Amalia aan het Noorse hof is dit nieuwste Postzegelvel uitgegeven. 

De Postzegels zijn met groot enthousiasme ontvangen en maken deze Primeur voor Nederland zeer gewild – claim uw Postzegelvel vandaag nog. Zéér grote vraag uit binnen- en buitenland:

Let op: deze Nationale Postzegel Primeur is uiterst actueel, schaars en gewild. 1.000 van 10.000 postzegelvellen alleen hier met € 5,- korting van € 9,95 voor slechts € 4,95 !!

Specificaties:

  • Het nieuwste Postzegelvel met de allereerste postzegels van de Prinses van Oranje mét Tiara – nog nooit eerder uitgegeven. Deze uitgifte wordt als Historisch gezien.
  • Oplage: 10.000, waarvan 1.000 alleen hier met korting!
  • Bestel op tijd!
  • Uitgifte: Sint Maarten, land binnen het Koninkrijk der Nederlanden
  • Om het Postzegelvel luxe te bewaren ontvangt u ook de bijbehorende collectiebladen

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Historisch: Het officiële Postzegelvel met de allereerste Postzegels van de Prinses van Oranje mét Tiara ooit

Alleen vandaag met korting voor u beschikbaar van € 9,95 voor slechts € 4,95 !!

(als u vandaag reserveert, hoeft u géén verzendkosten te betalen. Reserveer daarom snel, op = op !!)

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Gefeliciteerd, door uw inschrijving gaat u nu geheel vrijblijvend én extra voordelig verder verzamelen:

U maakt nu uw “Het Officiële Debuut van de Prinses van Oranje Collectors Pack” Compleet:

De door u gereserveerde Kennismakingsuitgifte met korting is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie en dient als uw inschrijving voor de collectie. Als service ontvangt u nu ook geheel vrijblijvend, én met extra korting, de volgende uitgiften in de collectie (zie de aan u toegekende uitgiften hierboven). U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. U krijgt de collectie gegarandeerd compleet. 

Dit is géén abonnement. Tussentijds uw collectie beëindigen kan daarom áltijd. U verzamelt namelijk verstandig, dus geheel vrijblijvend en volledig naar uw eigen wensen.

U bent natuurlijk niets verplicht. Wilt u enkel de Kennismakingsuitgifte met korting ontvangen? Dat kan gerust. Wilt u zich dan nu uitschrijven door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com
Vermeld in het onderwerp: Uitschrijven Collectie (en uw postcode en huisnummer). 

Voor het overige wensen wij u nog een fijne verzameltijd. Bedankt! 

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA v.