Vanwege Koningsdag 2022. Exclusief voor de volgers van Nederlandse Monarchisten:

Tijdelijk in de Munt-Capsule en met de Munt-Standaard
Vanwege de Verjaardag van de Koning en Floriade 2022 extra verrijkt met het prachtige en hoogwaardige Tulip art effect: Verbluffend mooi!

Uniek, nu al historisch, en alleen hier met € 10,- korting te reserveren van € 49,95 voor slechts € 39,95 !!
Tijdelijk: in de Munt-Capsule en met de Munt-Standaard
EXTRA Bijzonder: voor het eerst met het nieuwe Tulip art effect!
Alleen vandaag met € 10,- korting van € 49,95

voor slechts € 39,95 !!

“Wat een prachtige Verjaardagsuitgifte van de Koning. Je kunt de uitgifte goed bewaren en presenteren met de Munt-Capsule en de Munt-Standaard!”

“Het is Goud wat de klok slaat, prachtig! Een lust voor het oog. Heel blij dat ik als eerste mag reserveren. Dankjewel!”

“Ik vind de portretten van jong naar oud heel mooi. Je ziet de Koning letterlijk en figuurlijk groeien in zijn rol. Indrukwekkend!”

De verkoop start nu! Grote vraag verwacht!
Wilt u op tijd reserveren? Wij verwachten namelijk een extreem grote vraag naar deze nieuwe Goud Vergulde Verjaardagsuitgifte van Koning Willem-Alexander. U wordt hierbij met voorrang door ons uitgenodigd om deze Historische, en vanwege de verjaardag van de Koning éxtra verrijkte uitgifte, nu als eerste – en ook nog eens tijdelijk en alleen hier met € 10,- extra korting – te reserveren.
Nu nog samen met de Munt-Capsule én Munt-Standaard.
Doe het snel, want deze actie is slechts tijdelijk geldig!

De Officiële Goud Vergulde Verjaardagsuitgifte

Koning Willem-Alexander
“Van Prins tot Koning”
Voor het eerst met het Tulip art effect geslagen!

Tijdelijk in de Munt-Capsule en met de Munt-Standaard

Vanwege de Verjaardag van de Koning en Floriade 2022 tijdelijk van € 49,95 voor slechts € 39,95

Inclusief verzendkosten
Bestel hier en ontvang tijdelijk direct € 10,- korting (actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op!

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Gefeliciteerd, door uw reservering van de Kennismakingsuitgifte met korting mag u nu geheel vrijblijvend én extra voordelig verzamelen:

Maak uw “Koning Willem-Alexander, van Prins tot Koning Collectie” compleet:

De door u gereserveerde Kennismakingsuitgifte met korting is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service ontvangt u nu ook geheel vrijblijvend, én met extra korting, de volgende uitgiften in de collectie (zie de aan u toegekende uitgiften hierboven). U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. U krijgt de collectie gegarandeerd compleet.

Dit is géén abonnement. Tussentijds uw collectie beëindigen kan daarom áltijd. U verzamelt namelijk verstandig, dus geheel vrijblijvend en volledig naar uw eigen wensen.

U bent natuurlijk niets verplicht. Wilt u enkel de Kennismakingsuitgifte met korting ontvangen? Dat kan gerust. Wilt u zich dan nu uitschrijven door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com

Vermeld in het onderwerp: Alleen Kennismaking met korting (en uw postcode en huisnummer).

 Voor het overige wensen wij u nog een fijne verzameltijd. Bedankt!

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA v.