Bekend van

Lady Diana van Engeland, icoon van de 20e Eeuw – Dit jaar herdenken wij haar 25e Sterfdag 1997 - 2022
Lady Diana, de geliefde Engelse prinses, overlijdt op 31 augustus 1997 als gevolg van een auto-ongeluk. Nu, bijna 25 jaar na haar dood, is haar iconische status onveranderd. Diana is de geschiedenis ingegaan als de prinses van het volk en heeft met haar onbevangen gedrag de harten van miljoenen geraakt: de Roos van Engeland.

Belangrijk Verzamelnieuws voor ons land!
Het Internationale Postzegelvel ‘Lady Diana of England 25 Years in Loving Memory 1997-2022’ kunt u vanaf nu reserveren en alleen hier met korting!

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Het Officiële Postzegelvel
‘Lady Diana of England 25 Years in Loving Memory 
1997-2022’
Tijdelijk van € 9,50 voor slechts € 4,50

+ kans op de “Gouden Roos” en inclusief verzendkosten
Bestel hier en ontvang direct € 5,- korting (actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op!)

-FORMULIER-

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften