Nationaal Herdenkingsjaar Koningin Wilhelmina 2022

Koningin Wilhelmina regeerde van 1898 tot 1948. In de Tweede Wereldoorlog werd zij immens populair door haar toespraken op de geheime zender ‘Radio Oranje’. Koningin Wilhelmina wordt geboren op 31 augustus 1880 op Paleis Noordeinde in Den Haag als enig kind van Koning Willem III en diens tweede vrouw Emma van Weldeck-Pyrmont. Op 6 september 1898, na haar achttiende verjaardag, wordt Wilhelmina ingehuldigd in de Nieuwe Kerk in Amsterdam als Koningin der Nederlanden.

In 2022 herdenkt het Koninkrijk der Nederlanden haar 60e sterfdag. Voor de gelegenheid is 2022 omgedoopt tot het Nationale Wilhelmina Herdenkingsjaar. De officiële start van het Jubileumjaar is op 31 augustus, de geboortedag van Koningin Wilhelmina. Het officiële Jubileumpostzegelvel “In Liefdevolle Herinnering Koningin Wilhelmina 1962 - 2022” is alleen hier met korting voor u binnen handbereik. Bestel op tijd, want de oplage met korting is extreem laag. Bedankt!

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Bestel hier het Officiële Jubileumpostzegelvel:

“In Liefdevolle Herinnering Koningin Wilhelmina 1962 - 2022”

Alleen hier en alleen vandaag met 50% korting van € 9,90

voor slechts € 4,95

(alleen vandaag gratis verzending, bestel nu!)

-Formulier-

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften