Internationaal Harry Potter Film Jubileum

20 Years of Movie Magic

Exclusieve aanbieding: alléén vandaag geldig!
"The Official Harry Potter: The Sorting Hat and the Four Hogwarts Houses” Postzegelvel

Deze uitgifte is absolute primeur en een must-have voor iedere Potterhead.

“The Official Harry Potter: The Sorting Hat and the Four Hogwarts Houses” is een postzegelvel dat exclusief is uitgegeven ter ere van de 20e verjaardag van de Harry Potter filmreeks.

Innovatief design: Het officiële postzegelvel heeft de unieke vorm van The Sorting Hat. Deze prachtige uitgifte trekt zowel nationaal als internationaal enorme belangstelling.

Mis deze kans niet om dit unieke exemplaar aan je verzameling toe te voegen. Bestel het nu!

Alleen vandaag bieden wij dit postzegelvel aan met een korting van €3,-,
waardoor je slechts €3,50 betaalt!

Ook bekend van

“The Official Harry Potter: The Sorting Hat and the Four Hogwarts Houses” postzegelvel

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Reserveer op tijd i.v.m. extreem grote vraag

Exclusief € 1,95 verzendkosten

Actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA V.