Over de hele wereld hebben miljoenen mensen gezien hoe Charles tot Koning Charles III werd gekroond. De Koning Charles III van Engeland Herdenkingsuitgiften zijn dan ook populairder dan ooit!

De officiële “The Coronation of King Charles III” kalender, die in een oplage van slechts 2.500 wereldwijd is uitgegeven, is daar het perfecte voorbeeld van en nu met een zéér interessante korting voor u binnen handbereik. Op dit moment een zéér grote vraag. Reserveer nu snel, want op = op !

Het gaat hier om de officiële verjaardagskalender, dus meerdere jaren te gebruiken!

1 van 2.500 kalenders wereldwijd alleen hier met exclusieve én koninklijke korting te reserveren - nergens anders –
van € 24,95 voor slechts € 14,95 !!

Van de totale oplage van 2.500 wereldwijd kunnen wij slechts 178 kalenders met korting in ons land aanbieden. Reserveer daarom snel, want op = op !!

Reserveer op tijd i.v.m. extreem grote vraag

Exclusief € 2,95 verzendkosten

Actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA V.