Keizerin ‘Sissi’, icoon van de 19e Eeuw
– Dit jaar herdenken wij haar 185e Geboortedag 1837 - 2022

Elisabeth von Wittelsbach wordt in 1837 op kerstavond geboren als de tweede dochter van hertog Maximiliaan in Beieren. Het meisje krijgt als kind de bijnaam Sisi (met één S, later werd de naam met dubbel S geschreven), waarschijnlijk naar de Griekse god ‘Isis’ (de letters worden omgedraaid). De kleine Sisi houdt van de natuur, wordt door haar ouders vrij opgevoed en heeft een idyllische, zorgeloze jeugd. Heel Duitsland houdt van haar.

Belangrijk Verzamelnieuws voor ons land!
Het Internationale Postzegelvel ‘Keizerin Sissi, 185 jaar in Liefdevolle Herinnering 2022’ kunt u vanaf nu reserveren en alleen hier met korting!

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in Nederland worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in Nederland wilt gebruiken.

Het Officiële Postzegelvel
‘Keizerin Sissi, 185 jaar in Liefdevolle Herinnering 2022’
Tijdelijk van € 9,50 voor slechts € 4,50

+ kans op de “Gouden Roos” en inclusief verzendkosten
Bestel hier en ontvang direct € 5,- korting (actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op!)

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA v.