Prinses Beatrix beleeft haar 86e Verjaardag en dat wordt gevierd in het hele Koninkrijk! NATIONALE POSTZEGEL PRIMEUR: Als unieke en blijvende waardering aan Prinses Beatrix is daarom het allereerste én complete “Levensweg” Postzegelvel ooit van de Prinses uitgegeven!

campagne-beatrix-collectie-43-pagina.jpg__PID:e061b987-33a4-43a5-b1d6-164a0a80077d

Ja, ik bestel het "Prinses Beatrix” Postzegelvel met korting voor slechts € 4,50 (excl. € 2,95 verzend- en verzekeringskosten)

Reserveer nu!

Actie geldig zolang de voorraad strekt, op = op

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Logo-Edel-Collecties-Nederlands.png__PID:8e7db752-554c-4965-8532-be2ad941086f

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Verzamelen-is-leuk.png__PID:687f5e35-336c-4b42-a48a-e50a4e4471eb

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA V.