Doorgaan naar inhoud

Wie is wie bij Edel Collecties

Klantenservice

Als u met Edel Collecties contact opneemt, wie is dan wie? Graag stellen wij een aantal medewerkers aan u voor. U weet dan tenminste met wie u contact heeft!

Als u belt krijgt u Lesley van den Brink, Everieke Meinema of Reinyta de Harder vaak als eerste aan de telefoon. Zij willen u graag helpen en kunnen u perfect van dienst zijn.

Ook Hayat Kurt, Thessa Muijs, Amanda Koelewijn, Maaike van den Brink, Wendy Hagendoorn en Sarah ter Beek helpen u graag verder bij het verzamelen.

Mocht u vragen hebben dan staan zij voor u paraat. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

Verzendafdeling

Anita Vermeer is hoofd van de verzendafdeling. Zij is verantwoordelijk voor al de zendingen die u toege­stuurd krijgt en wordt bijgestaan door Marijke van de Geest.

Anita Vermeer heeft als medewerksters onder andere Rosanne Kroes, Gert Jan Koelewijn, Jannie de Graaf, Mareille Klarenbeek en Sophia de Graaf. Zij zorgen er, samen met anderen, voor dat uw pakketjes zorgvuldig worden ingepakt en dat alles u in tip-top conditie bereikt.

Muntexpert

De grootste muntkenner bij Edel Collecties is Menno Broekhof. Hij heeft levenslang ervaring en een enorm groot netwerk in de internationale munthandel.

Directie

Menno en Evertjan Matthijssen zijn de directeur/eigenaren en in 1983 begonnen met het bedrijf. Wouter de Boer is als bedrijfsleider aangesteld. Alle drie de heren hebben grote kennis van postzegels en munten en zijn echte liefhebbers en vak-freaks. Niet verwonderlijk als je weet dat zij ook verwoed verzamelaar zijn.

Daarnaast onderhouden zij wereldwijd talloze contacten en weten feilloos waar de mooiste verzamelingen te koop zijn. Wouter de Boer is geduldig en kan onderhandelen. Het lukt hem iedere keer weer de mooiste collecties, voorraden en topstukken tegen de laagste prijzen in te kopen.