JA, IK BESTEL DE OFFICIËLE 24 KARAAT GOUD VERGULDE KONING WILLEM-ALEXANDER INHULDIGINGSUITGITE UIT 2013

Ik ontvang deze inclusief de luxe verpakking met collectiebladen én met certificaat van echtheid, alleen vandaag voor slechts € 44,50 (+ € 2,95 verzendkosten) als onderdeel van de collectie. Na morgen wordt de prijs van deze aanbieding verhoogd naar € 49,95. Actie geldig zo lang de voorraad strekt!

{formbuilder:MzAyMg==}

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Doordat je altijd op de hoogte wordt gehouden van de nieuwe uitgifte kun je diverse mooie collecties sparen. Ze hebben vaak bijzondere munten."

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA V.