• Verrijking: Goud effect
 • Metaal: Koper, Verzilverd met massief zilver
 • Jaar van uitgifte: 2023
 • Doorsnede: 40 mm
 • Kwaliteit: Proof
 • Vanwege de grote populariteit uit binnen- en buitenland maximaal één uitgifte per klant!
 • De bestellingen worden op volgorde van binnenkomst en vanaf 6 mei uitgeleverd
 • Hoe sneller u reserveert, hoe eerder u uw bestelling thuis ontvangt
 • Nu te bestellen voor de uitgifteprijs van slechts € 32,50

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com. Bedankt!

JA, IK BESTEL DE VERZILVERDE ENGELSE 'HIS MAJESTY KING CHARLES III CORONATION COMMEMORATIVE'

Ik ontvang de verzilverde Engelse Herdenkigsuitgifte t.g.v. de kroning van Koning Charles III van Engeland voor de uitgifteprijs van slechts € 32,50 (+ € 1,95 verzendkosten). Vanwege de grote populariteit maximaal één uitgifte per klant. De bestellingen worden op volgorde van binnenkomst en vanaf 6 mei uitgeleverd.

Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de leveringsvoorwaarden van Edel Collecties.

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

 • Bestellen met zekerheid en garantie
 • Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
 • Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Reviews 392 ● Goed

Koning Charles III van Engeland

Charles wordt geboren op 14 november 1948 in Londen als oudste zoon van Koningin Elizabeth II en Prins Philip, Hertog van Edinburgh. Als kind wordt Charles opgevoed door privéleraren en studeert hij aan de prestigieuze kostschool Gordonstoun in Schotland. Na zijn middelbare schooltijd gaat hij naar de universiteit van Cambridge, waar hij geschiedenis, antropologie en archeologie studeert. In 1969 wordt hij ingewijd in de Royal Navy en dient hij op verschillende schepen.

In 1981 trouwt Charles met Lady Diana Spencer, die later bekend wordt als Prinses Diana. Het huwelijk wordt gezien als een sprookjeshuwelijk, maar na verloop van tijd ontstaan er spanningen en uiteindelijk eindigt het huwelijk in een scheiding in 1996.

In 2005 trouwt Charles met Camilla Parker Bowles, met wie hij al jaren een relatie heeft. Het huwelijk wordt geaccepteerd door het publiek en Charles en Camilla zijn sindsdien samen actief in koninklijke taken en liefdadigheidswerk.

Collectie-informatie

Profiteer van de speciale Verzamel-Service

Over de collectie:
- Met uw aankoop start uw collectie
- Overige collectie-onderdelen worden uitgegeven in de hoogste verzamelkwaliteit
- Alle uitgiften worden geleverd in beschermende en informatieve verzamelverpakking

Gratis cadeau:
- Bij de derde levering ontvangt u een gratis verzamelmap t.w.v. € 29,95Informatie:- Prijs per collectie-onderdeel: € 19,95 tot € 39,95
- Leveringen: geen vaststaand aantal leveringen. Het leveringsritme is afhankelijk van de beschikbaarheid van de uitgiften die binnen het gekozen thema worden uitgegeven.
- Verzendkosten: €2,95 per levering
- Opzeggen collectie: u kunt uw collectie stoppen door uw opzegging te mailen naar de Afdeling Collectie Beheer: info@edelcollecties.com. Na de ontvangst van uw opzegging wordt deze aan u bevestigd en wordt de collectie afgesloten.

Edel Collecties

Reviews 392 ● Goed

"Ik ben al jaren klant bij Edel Collecties en kan niet anders zeggen dat de service prima is! Als je een munt besteld wordt het altijd meteen toegestuurd en zit er een factuur bij voor de betaling. Ik ben dus tevreden. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden voor het afmaken van je collecties, prima dus.

M. Sluijter

"Ik verzamel al enkele jaren met veel plezier bij Edel Collecties en waar mensen zijn kunnen fouten gemaakt worden, maar die zijn er om op te lossen en dit gebeurt dan ook heel nauwkeurig. Ze staan je allemaal vriendelijk en deskundig te woord. Ik heb er erg veel plezier in met de verzamelingen.

A. van der Steen

"Ik heb hele goede ervaringen met het bestellen van munten en postzegel en de kosten woorden per maand verrekent. En wanneer ik aangeef dat ik even een pauze in wil lassen is dat geen probleem. mijn dank voor de goede afhandelingen.

H. van Munster

"Ik heb reeds veel munten en collecties in mijn bezit. De munten worden altijd netjes verpakt en geleverd. Ook de klantenservice is goed bereikbaar en communicatief heel begripvol!

L. van Meer