Harry Potter Product Page 2

  • Beschrijving
  • Specificaties

20 Jaar na de eerste film “Harry Potter en de Steen der Wijzen” is Harry Potter populairder dan ooit. Over de hele wereld verzamelen miljoenen mensen de topstukken uit de officiële Harry Potter collectie. Dit officiële Jubileum Postzegelvel is daar het perfecte voorbeeld van en nu met een zeer interessante korting voor jou binnen handbereik. Reserveer op tijd, want je kunt alleen hier met korting reserveren. Op = op !

Inclusief het gratis en officiële Harry Potter Opbergsysteem

In de collectie ontvang je het officiële Harry Potter Opbergysteem t.w.v. € 29,- geheel gratis!

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Dagaanbieding:

00Uur
00Minuten
00Seconden

Alleen vandaag nog met € 5,- korting van € 19.95 voor € 14.95


Wacht niet te lang! Vanwege de grote vraag naar dit product, verwachten we snel uitverkocht te raken. Bestel daarom vandaag om teleurstelling te voorkomen. OP = OP

Reviews 149 • Uitstekend 4,9/5

Veel tevreden klanten gingen je voor: